De ENA 5 staat voor creativiteit en vindingrijkheid als antwoord op het moderne leven en is de eerste volautomatische machine die ontworpen is voor elke gelegenheid. Deze elegante machine biedt drie unieke zettechnieken: heet, koud en een innovatieve optie genaamd Light Brew. Light Brew gebruikt minder koffie en zet op ongeveer 60°C voor de ultieme Ready-To-Drink ervaring.
Klassieker: Hot Brew
De Jura ENA 5 bereidt vakkundig twee tijdloze dranken: een robuuste espresso en een dampende koffie. Door gebruik te maken van het P.E.P.® gepulseerde extractieproces wordt de extractietijd verbeterd zodat het rijke, genuanceerde profiel van de espresso volledig tot zijn recht komt. Dit resulteert in een drank van buitengewone barista kwaliteit waarbij de aromatische bestanddelen van de versgemalen bonen maximaal vrijkomen. Ondertussen krijgt de koffie zijn kenmerkende, verfijnde smaak door de traditionele percolatiemethode. Beide specialiteiten kunnen eenvoudig worden aangepast aan je persoonlijke smaakvoorkeuren.
Met speciale smaken: Cold Brew
De Jura ENA 5 maakt de weg vrij voor de modieuze wereld van koudgeperste koffiecreaties. Met één druk op de knop bereidt hij Cold Brew met behulp van het Cold Extraction Process. Deze volautomatische koude extractiemethode bestaat uit het laten stromen van koud water door versgemalen koffie in een geleidelijk, pulserend tempo, in lijn met de hogedruk espressotechniek. Hierdoor komen de karakteristieke fruitige smaken van Cold Brew naar voren, die zowel verkwikkend als alom gewaardeerd worden.
Een nieuwe wereld van plezier: Light Brew
JURA introduceert een innovatie met het Light Brew-proces, dat in de ENA 5 wordt gepresenteerd. De Light Brew, gebrouwen op ongeveer 60°C, gebruikt een kleinere hoeveelheid koffie dan de traditionele Hot Brew. Deze aanpak zorgt voor een uniek en origineel smaakprofiel, geserveerd op de optimale temperatuur voor onmiddellijk genot. Koffieliefhebbers waarderen Light Brew om zijn delicate, luchtige kwaliteit en zoete aroma.
Bericht
Er zijn nog geen beoordelingen.