In elegante en prestigieuze omgevingen, of het nu gaat om werk, vrije tijd of ontspanning, zijn innovatie, prestaties en design essentieel. Met dit in gedachten heeft Jura de GIGA W10 gecreëerd, een uitzonderlijke automatische koffiemachine. Hij is uitgerust met revolutionaire technologieën zoals het Cold Extraction Process en de [...]...
Koffie is een echt instituut in België. Hij wordt echter vaak bekritiseerd om zijn bittere smaak en middelmatige kwaliteit. Dit komt vooral omdat de meeste koffie die in België wordt gedronken in supermarkten wordt gekocht. Hierdoor is er weinig ruimte voor kleine branders en traditionele knowhow. Gelukkig [...]
Inleiding Specialiteitskoffie is niet zomaar een drankje, het is een ervaring. Een kopje koffie heeft een verhaal te vertellen. Het is een reis, een reis die begint op koffieboerderijen over de hele wereld en eindigt in jouw kopje. Maar wat onderscheidt koffiespecialiteiten nu echt van andere koffiesoorten?
Als koffiebrander en groot liefhebber van de koffiepauze op kantoor heb ik de afgelopen jaren een verschuiving gezien in de koffiecultuur op de werkplek. De dagen van oploskoffie en capsules zijn geteld. Steeds meer kantoren kiezen voor koffiebonen. In [...]
"Wat een verspilling!" Dat is wat ik vaak tegen mezelf zeg als ik de kwaliteit van koffie in de horeca beoordeel. Na een goede maaltijd in een uitstekend restaurant, bestel ik vaak een koffie. Steeds minder van ons doen dat echter, omdat we vaak teleurgesteld zijn [...]
Als Belgische brander is de vraag die steeds terugkomt: Hebben jullie Italiaanse koffie? Het antwoord is altijd neen, want er wordt in Europa gewoon geen koffie geteeld... Koffiebomen groeien uitsluitend op de equatoriale gordel tussen de kreeftskeerkring en de steenbokskeerkring. Maar je kunt vragen om Italiaans gebrande koffie. Maar dan [...]
Jura slaat weer heel, heel hard toe met deze nieuwe koffiemachine. Zoek niet verder, de beste automatische koffiemachine voor privégebruik staat voor u klaar. Hij heeft alle opties die u zich maar kunt wensen (zelfs ijskoffie ;)) De Jura Z10 wordt bij ons in de showroom gedemonstreerd. Terwijl ik wachtte op [...]
Wilt u weer genieten van een goede koffie, maar kunt u niet tegen cafeïne? Geen probleem, we hebben eindelijk een oplossing voor u :). De meeste decaf is chemisch behandeld om de cafeïne te verwijderen. Dit is duidelijk niet het beste, ook al smaakt de koffie door het brandproces beter.
De verandering blijft zich voltrekken in de richting van een in alle opzichten milieuvriendelijker, maar ook gezonder verbruik. Dankzij onze uitzonderlijke handgebrande koffies en onze Jura koffiemachines kunt u nu genieten van een uitstekende koffie op uw werkplek. En wat meer is, je bent [...]
De koffiepauze is een vast ritueel in onze samenleving. Hoewel de meeste bedrijven koffie verstrekken aan hun werknemers, is het niet altijd duidelijk dat die uitstekend is. En toch is het belang van een goede kop koffie op het werk algemeen bekend. Er zijn geen [...]