Chaï - gearomatiseerde zwarte thee
Er zijn evenveel recepten voor melkthee als er regio's zijn... Voor onze 'Thé Noir - Chaï' melkthee hebben we gekozen voor het glooiende groene landschap van Rwanda, waar thee rijk is aan smaak en gemakkelijk geurt met specerijen. Het voorouderlijke recept combineert de voordelen van Afrikaanse zwarte thee met eersteklas specerijen: gember, kaneel, kardemom, roze bessen en kruidnagel. De thee kan direct worden gedronken, zoals in India, door het te laten trekken in gelijke delen kokend water en melk, suiker toe te voegen en het een of twee minuten te laten koken, of, zoals in Iran, door het direct te laten trekken in kokende melk.
- Dominante noot(sen) : Kruidig en houtachtig
- Type(s) aftreksel(s) : Gearomatiseerde zwarte thee
- Hoofdaroma('s) : Gember, Kruidnagel, Kaneel, Kardemom, Roze bes
Gebruiksadvies: Laat 4 tot 5 minuten trekken bij een temperatuur van 90°C.
Ontdek al onze gearomatiseerde zwarte theeën!
Jean-Louis Maquestiaux (bevestigde klant) -
Anoniem (bevestigde klant) -