Colombia La Cristalina

La Cristalina Colombiaanse koffie heeft een uitzonderlijke smaak die karamel, perzik en aardbei combineert. Het is 100% Arabica koffie.

Het is geclassificeerd als een koffiespecialiteit. De score is 86,5.

Meer informatie

10,50  - 42,00 

Lees meer

  • Minder dan 7 dagen geleden geroosterd
  • Op voorraad. Binnen 24 uur verzonden
  • GRATIS VERZENDING vanaf 39€
  • Klanten geven Van Hove een 9.6/10

La Cristalina Huila Colombiaanse Koffie is een fruitige, gekarameliseerde 100% Arabica specialiteitskoffie uit de Huila regio. De koffie wordt in de zon geteeld, de ongebrande bonen zijn geel van kleur, in de zon gedroogd, met de hand gesorteerd en geteeld tussen 1650 en 1800 meter boven zeeniveau.

Onze koffies zijn duurzaam geproduceerd

Al onze koffiesoorten voldoen aan de internationale normen voor duurzame koffiehandel. Op die manier dragen wij bij tot betere omstandigheden voor de producenten en het milieu.

Duurzame koffie zorgt voor zichzelf:

  • Producenten: Voor betere arbeidsomstandigheden en eerlijke prijzen voor koffieproducenten.
  • Ontwikkeling: Bevordert de toegang tot onderwijs, gezondheidszorg en economische markten.
  • Van de planeet: Voor een milieuvriendelijk beheer van bodem, gewassen, water, energie en afval.

Onze cafés zijnISO 22000 gecertificeerd.

ISO 22000 is een internationale kwaliteitscertificering voor voedselveiligheid. Het is ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Normalisatie. Het ISO 22000-certificaat wordt toegekend aan plantages, coöperaties, groothandelaars en kleinhandelaars of branders die volgens de hoogste kwaliteitsnormen werken. Kiezen voor Van Hove Coffee als uw koffieleverancier is een 100% voedselveilige, traceerbare en kwalitatieve keuze.

ISO 22000 certificering

Een familiebedrijf.

Wij zijn een klein Belgisch familiebedrijf dat in 1954 werd opgericht door André Van Hove. Onze taak bestaat erin koffie te branden, nieuwe smaken te creëren, onze voorouderlijke melanges te bestendigen en de koffie die wij rechtstreeks uit Azië, Afrika, Oceanië, Centraal- en Zuid-Amerika importeren, door te verkopen.

Een ambachtelijk gebraad.

  • Wij concentreren ons op de versheid en kwaliteit van onze producten.
  • We roosteren twee keer per week. Om de kwaliteit en de versheid van de producten op een hoog peil te houden, roosteren wij langzaam, regelmatig en met de hand. De brandtijd van onze koffies varieert tussen 16 en 20 minuten bij een temperatuur van 225° aan het einde van de branding.
  • Wij zorgen voor alle stadia van de productie. Van de plukker naar je kopje.
  • Al onze koffiesoorten voldoen aan de internationale normen voor duurzame koffiehandel. Op die manier dragen wij bij tot betere omstandigheden voor de producenten en het milieu.

Schrijf je nu in!

  • Ontvang uw koffie op gezette tijden zonder iets te doen. Het abonnement past zich aan uw behoeften aan. U kunt de frequentie van de levering kiezen volgens uw behoeften en wensen
    • Elke week.
    • Elke twee weken
    • Om de 3 weken
    • Om de 4 weken
    • Om de 5 weken
    • Om de twee maanden.
  • 5% korting op al onze koffies.
  • Het abonnement is vrijblijvend. U kunt het veranderen of stoppen wanneer het u uitkomt.

Ontdek meer over onze abonnementen door hier te klikken

Naam

Colombia La Cristalina Huila

Soorten

Arabica

Verscheidenheid

Caturra

Regio

Huila

Groeiomstandigheden

Sungrow

Hoogte

1650 - 1800 meter

Slijpen

Gemalen koffiebonen, gemalen koffiezetapparaat, gemalen espressomachine, gemalen filterkoffiezetapparaat, gemalen Italiaans koffiezetapparaat, gemalen Turks koffiezetapparaat (extra fijn), gemalen capsule

Bericht

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om uw mening over "Colombia La Cristalina" achter te laten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw commentaargegevens worden gebruikt.

Koffie Colombia La Cristalina Huila
Colombia La Cristalina
10,50  - 42,00  Selecteer opties
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze site te surfen, stemt u in met ons gebruik van cookies.